Nieuwe schaatshal in Leiden

Schaatshal Leiden is een unieke organisatie en wordt volledig bestuurd en operationeel gerund door vrijwilligers. Gedragen en ondersteund door 30 verenigingen. Schaatshal Leiden voorziet in een regionale behoefte aan schaatsmogelijkheden (competitief en recreatief).Ze heeft zich bewezen als startpunt van talentontwikkeling van een fors aantal nationale en internationale topschaatsers.

Met een nieuwe hal en een baan van 250 meter is de ijssport gered, met dank aan Gemeente Leiden. Maar we moeten groter! Met een 333 meter ijsbaan kunnen we aan iedere schaatser van jong tot oud, zowel individueel alsook verenigingen die nu uitwijken naar Haarlem en Den Haag, een volwaardige baan bieden. Hierop kunnen we officiële wedstrijden organiseren en rijden, maar ook volwaardige trainingsfaciliteiten verzorgen. Om onze kinderen het oer Hollandse DNA van schaatsen te laten behouden en talent uit de regio te laten groeien, hebben we meer ijs nodig. Langer is beter, help mee aan 333 meter!Wij, de Stichting Schaatshal Leiden en de schaatsverenigingen uit Leiden en de Leidse regio, werken samen om de extra financiering voor een 333-meter ijsbaan voor elkaar te krijgen. We zijn gestart met grootse acties en houden binnenkort een online loterij. Via onze website 333m.nl spelen wij ook in op het bedrijfsleven door de mogelijkheden van, het adopteren van Zonnepanelen, obligatie lenigingen en andere acties.

Welke exposure biedt een nieuwe schaatshal?
- Bezoekersaantallen: 140.000 per schaatsseizoen
- Regionale zichtbaarheid. Schaatshal Leiden faciliteert 30 verenigingen uit regiogemeentes.
Unieke zichtbare locatie aan drukke verkeersaders, Europaweg, Churchilllaan en Voorschoterweg. De verbindingswegen tussen A4, Zoeterwoude, Voorschoten en Leiden.

Voor ondernemers zijn er tal van mogelijkheden om dit enorme project te ondersteunen:

Groen obligatie: https://333m.nl/obligatie/

Zonnepanelen: https://333m.nl/zonnepaneel/


Maar de mogelijkheden zijn oneindig en daarover willen we graag in gesprek met u.


Voor meer informatie: www.333m.nl / Facebook @333m.nlOnze adverteerders