Open dag bij Golfbaan Bentwoud: Meet the pro!

Op zaterdag 21 april houdt Golfbaan Bentwoud van 10:00 tot 16:00 een Open dag. Dé dag waarop Golfbaan Bentwoud allerlei leuke activiteiten organiseert voor de beginnende en ervaren golfer, zowel jong als oud. Iedereen is welkom!

Tijdens deze dag geven de golfprofessionals van Golfacademy Bentwoud golfclinics aan de beginnende golfer, waarbij men kennismaakt met allerlei elementen van de golfsport. De ervaren golfer (met minimaal Handicap 54) heeft de mogelijkheid om 9-holes te spelen tegen een aantrekkelijk kennismakingstarief of een bijdrage te leveren aan het goede doel door een Impossible Putt te maken of het Floating Target te halen. Tussen het golfen door kan iedereen genieten bij Restaurant ROEST en meer kennis opdoen over de baan, lesmogelijkheden en het natuur- en recreatiegebied Bentwoud.

Aanmelden
Kijk voor meer informatie over de Open dag op de website van Golfbaan Bentwoud en schrijf je in voor een van de clinic mogelijkheden. En heb je vrienden, kennissen of familieleden die nu écht eens kennis moeten maken met de golfsport? Nodig ze uit!

Onze adverteerders