VOA-starters


Algemeen

In de afgelopen jaren heeft de Starterscommissie mooie evenementen en faciliteiten op de kaart gezet. In de komende jaren willen we dat doorzetten en verdiepen. Dat doen we bijvoorbeeld door aan elke borrel een hoe-thema te hangen. Hiermee gaan we een uurtje in een kleine vertrouwde groep dieper in op materie waar je als startende ondernemer mee te maken krijgt.

Q Starter

Doelstelling
De Starterscommissie van de VOA wil een select aantal starters de gelegenheid bieden om zichzelf op de kaart te zetten. Als starter van het kwartaal, de zogenaamde Q starter, krijg je dus de kans om je bedrijf extra goed onder de aandacht brengen.

Gidsen

Ondernemen leer je met vallen en opstaan. Dat vallen kan soms pijnlijk zijn en dat opstaan vaak lastig. Speciaal voor de startende ondernemer zijn er de VOA-gidsen: door de wol geverfde ondernemers die jou kunnen adviseren, begeleiden en ondersteunen waar nodig.

Deze begeleiding kan op vele manieren vorm krijgen; bijvoorbeeld op het gebied van raadgeven als ondernemer in het algemeen, tot heel specifiek advies in de branche waarin je werkzaam bent. Maar de gids kan ook fungeren als connectie tussen jou en de overige VOA-leden. Vol trots mogen wij zeggen dat wij een gevarieerd 'gidsenaanbod' hebben. klik hierWat kan je van de VOA verwachten als starter van het kwartaal?

Presentatieondersteuning (indien gewenst) en een professionele bedrijfsfilm
Kosteloos 1/3 pagina in het VOA magazine om als nieuws te vullen
Bekendmaking van Q starter tijdens een VOA-netwerkborrel
Publiciteit in de digitale nieuwsbrief en op de VOA-site
Persoonlijke Q starter oorkonde
Goodiebag met de volgende mooie aanbiedingen van collega VOA-leden: kijk hier wat ondernemers aanbieden aan de Q-Starter.

Onze adverteerders