Bedrijf: hijdra.com

Contactgegevens:

Contactpersoon: Dirk-Jan Hijdra

E-mail: d.hijdra@hijdra.com

Website: http://www.hijdra.com

Telefoonnummer/mobielenummer: 0172-602261 06-20738684

Bedrijfsactiviteit:

hijdra.com creëert voor u de ideale werkomgeving. Dat is ons motto. Van totale inrichting, werkplekinstructie, de installatie van uw printer tot het leveren van papier en pennen. Dat doen wij al meer dan 20 jaar. Onze specialisten staan voor u klaar om u telefonisch, per e-mail of persoonlijk te adviseren over kantoor- en bedrijfsmeubilair, kantoormachines, kantoor- en bedrijfsartikelen, ICT diensten, facility-diensten en HR-diensten. Laat u inspireren in onze showroom op de Waaier 15 in Leimuiden of kijk op onze website.

Bezoekadres:

Waaier 15

2451VV

Leimuiden

Postadres:

Waaier 15

2451VV

Leimuiden

Nieuws van hijdra.com

Workshop zakelijk vloggen door Just Video bij hijdra.com - 20-03-2018

Ben je gestart met vloggen, maar trekken je video's weinig publiek, vind je het lastig om steeds nieuwe onderwerpen te verzinnen of blijf je het spannend vinden om voor de camera te vertellen? Wil je blijven vloggen maar het kost je gewoon te veel tijd en moeite?

Kom dan naar de workshop Zakelijk Vloggen waarin je praktische tips krijgt die je snel kunt toepassen om je vlogs nog beter te maken. Met een goede strategie en bruikbare templates. Zonder hoge investeringen. Waardoor je vlogs goed bekeken worden en een marktpositie van je bedrijf groeit.


Lees meer


Onze adverteerders